Vormgeving zonder poespas

Tussen al het rumoer rond social media en internet in het algemeen door, zou je bijna vergeten dat Seashore Media van oudsher ook uiteenlopende diensten op het gebied van vormgeving aanbiedt. Tijd om daar even bij stil te staan. Want in deze tijden, waarin iedereen nog eens goed naar de budgetten kijkt, is het mooi om te weten dat design en opmaak toch heel betaalbaar kunnen zijn.

Om met de deur in huis te vallen – Seashore Media maakt advertenties, brochures, verpakkingen, nieuwsbrieven en magazines voor een zeer uiteenlopende klantenkring. Van ondernemers in het mkb, non profit organisaties tot uitgeverijen. Wie voor uitgeverijen werkt, weet dat kwaliteit voorop moet staan, maar dat tegelijkertijd de kosten streng in de hand moeten worden gehouden. Dat sluit perfect aan op de filosofie van Seashore Media, en daar profiteren al onze klanten van. Wij hebben ervoor gekozen dat vormgeving niet alleen creatief en doeltreffend moet zijn, maar ook gewoon betaalbaar. Dat betekent in de praktijk: een duidelijke offerte, en geen wazige facturen waarbij de opdrachtgever nauwelijks zicht heeft op de uren die in rekening zijn gebracht. Bij ons zijn offertes zoveel mogelijk turn key – met andere woorden dat zijn je wensen, en dit gaat dat kosten. Nagekomen wensen worden op uurtarief berekend.

We kunnen een lang verhaal houden over de filosofie en dieper liggende gedachten van onze voorstellen voor brochures, advertenties en verpakkingsmaterialen, maar dat zal je van ons niet horen. Als ondernemer staat je met beide benen op de grond, en dat verwacht je ook van het bureau dat de vormgeving van je communicatiemiddelen uitvoert. Het ziet er goed uit, met oog op doelgroep en functie en dat is toch wat je wil? Maar dat betekent niet dat onze concepten eruit zien alsof een willekeurige DTP’er die in elkaar heeft gedraaid. Dat is een fout die vaak wordt gemaakt. DTP’ers doen vaak alsof zijn vormgevers zijn, maar dat zijn toch twee verschillende zaken. Een DTP’er kan concepten omzetten naar digitale bestanden, maar vormgeving zelf is communicatie. Seashore Media heeft beide disciplines in huis.

Wilt u meer halen uit elke euro die u voor communicatie kan uitgeven? Kijk dan eens op deze site. En pak daarna de telefoon: 071 4076002.

Vorig artikel
Volgend artikel