print | boeken

print | boeken Seashore Media

Drukwerk – nog steeds onmisbaar in de meeste bedrijven en organisaties. Van brochure tot briefpapier, Seashore Media heeft goede contacten met diverse bedrijven, waardoor wij voor je de beste prijs/kwaliteit verhouding kunnen leveren. Ook adviseren wij je of traditioneel drukwerk of digitale print voor jou de beste oplossing is.

Boeken – je wilt in eigen beheer een boek uitgeven, maar heeft geen idee hoe je dat moet aanpakken? Vormgeving, druk of printing on demand*, wij regelen het allemaal. Wij hebben diverse boeken mogen verzorgen voor uiteenlopende en tevreden opdrachtgevers. Er zijn zoveel mogelijkheden, maar je zal trots zijn op het resultaat van je project.

*Printing on demand: een digitale techniek waarbij boeken per exemplaar op hoge kwaliteit worden geprint – in zwart of in full colour. Dit biedt mogelijkheden om een boek in kleine oplages, of zelfs in één exemplaar, te produceren. Ook voordelig omdat de boeken pas hoeven te worden geproduceerd op het moment dat er vraag naar is. Je blijft dus niet zitten met een grote voorraad onverkochte boeken.

Neem voor meer informatie contact op met:
Seashore Media | tel. 071-4076002 | office@seashore.nl

Vorig artikel
Volgend artikel