Nu een Facebook bedrijfspagina

Facebook verovert de wereld. Is het u ook opgevallen dat steeds meer bedrijven tegenwoordig met hun Facebook-pagina adverteren, in plaats van met hun website? Voor bedrijven zijn Facebook-pagina’s een nieuwe manier om doelgroepen te bereiken voor wie sociale media en mobiel internet inmiddels de gewoonste zaak van de wereld zijn. Dus waar wacht u nog op?

Uw eigen bedrijfspagina op Facebook heeft grote voordelen:

– Met een Facebook-bedrijfspagina leidt u extra bezoekers naar uw website.

– Een Facebook-bedrijfspagina levert u een extra vermelding in zoekmachines op.

– Bovendien is een Facebook-bedrijfspagina gratis. En dat is goed nieuws in deze tijd!

Op weg naar Facebook? Seashore Media helpt u met een Facebook-miniwebsite. Inclusief tekst, layout en afbeeldingen. U heeft daar dus geen omkijken naar. En als u wilt dat uw Facebook-bedrijfspagina wordt gekoppeld aan Twitter of Linkedin, kunnen wij ook dat voor u instellen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van deze gratis marketingtool? Hieronder ziet u enkele voorbeelden van Facebook-bedrijfspagina’s die Seashore Media onlangs heeft gemaakt. Klik op de links en bekijk ze zelf dan zelf op Facebook en ontdek wat een bedrijfspagina voor u kan betekenen.

Meteen uw eigen Facebook-bedrijfspagina? Neem dan vandaag nog contact op met Seashore Media. Bel naar 071-4076002 of mail naar office@seashore.nl voor meer informatie of een afspraak.

facebook.com/lambooparket

Wat u moeten weten over Facebook:

– Een Facebook-bedrijfspagina is wezenlijk anders dan een Facebook-account. Er zijn bedrijven die een normaal account aanmaken met hun bedrijfsnaam. Facebook staat dit niet toe, en zal als het dit ontdekt, het betreffende account verwijderen.

– Een Facebook-bedrijfspagina is openbaar en voor iedereen zichtbaar. Een gewoon Facebook-account, ongeacht of u uw bedrijfsnaam heeft gebruikt of niet, is alleen zichtbaar voor andere Facebook-gebruikers.

– Nieuw: Facebook Timeline: per 31 maart a.s. voert Facebook de zogeheten Timeline in voor bedrijfspagina’s. Daarmee kan een bedrijfspagina worden voorzien van fraaie afbeeldingen, waarmee u uw bedrijf direct kunt presenteren. Bovendien krijgen de miniwebsite-pagina’s dan een breder formaat.

Vorig artikel
Volgend artikel