XS4ALL stopt met hosting – nu overstappen naar Seashore Media

U heeft het waarschijnlijk al gehoord of gelezen: XS4ALL stopt per 1 oktober met het hosten van domeinen en websites. Dat heeft allemaal niets te maken met de hosting en domeinregistratie via Seashore Media, maar stel dat u ook nog domeinen heeft geregistreerd bij XS4ALL of daar laat hosten, dan betekent dit dat u deze moet verhuizen naar een andere provider.

We kunnen ons voorstellen dat u opziet tegen alle rompslomp die hierbij komt kijken. Bovendien moet je een beetje weten hoe een en ander werkt, om een verhuizing van domeinen of een website tot een goed einde te brengen.

Seashore Media is u hierbij graag van dienst. Als deelnemer van de Stichting Internetdomeinregistratie Nederland (SIDN) kunnen wij uw domein snel en effectief verhuizen. En natuurlijk kunnen we ook een website die nu bij XS4ALL staat veilig verplaatsen naar een van onze eigen servers. We bieden hiervoor diverse opties, inclusief een eigen virtual private server, oftewel VPS. Neem contact op voor meer informatie of een afspraak!

LET OP: XS4ALL stopt alleen met domeinen en hosting. Het bedrijf blijft pakketten als internet, televisie, bellen of combinaties hiervan als vanouds aanbieden. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met XS4ALL.