E-media

Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, bloggen, e-nieuwsbrieven. In korte tijd zijn digitale media belangrijke communicatiemiddelen geworden. Misschien heb je er al eens aan gedacht met social media of met een nieuwsbrief aan de slag te gaan. Maar ontbreekt het je aan tijd om dat snel tot een goed einde te brengen. Geen nood, Seashore Media helpt je hierbij.

Social Media hebben zo hun voordelen:

– Je legt actief en direct contact met anderen, en je kunt je producten en diensten onder de aandacht brengen. De contacten van je contacten kunnen dat bijvoorbeeld op Facebook, Linkedin of Instagram ook weer zien, waardoor een sneeuwbaleffect kan ontstaan.

– Er zijn veel mensen, en met name jongeren, voor wie social media de belangrijkste bron van informatie is. Met social media mis je de aansluiting niet.

– Google zal je veel beter vinden.

Een van de belangrijkste gevolgen van actief gebruikmaken van social media wordt vaak over het hoofd gezien: hoe meer je op verschillende plaatsen op het internet actief bent, hoe beter je bedrijf door Google wordt gevonden. Vooral blogs via Google’s eigen Blogger worden razendsnel opgepakt. Een nieuwe Seashore Media blog werd binnen een half uur na publicatie al via zoektermen in Google bezocht!

Seashore Media helpt je

Je hoeft niet alles zelf te doen. Seashore Media helpt je bij het opzetten en onderhouden van je social media en e-nieuwsbrieven. Wij adviseren je welke mogelijkheden voor je interessant zijn, hoe je die kunt inzetten, en hoe je medewerkers met social media moeten omgaan.

Wilt je meer weten? Neem dan contact op via tel. (071) 4076002 of e-mail office@seashore.nl.