Digitaal of print?

By on 17 maart 2017

Magazines, nieuwsbrieven en boeken – die kunnen zowel in print als digitaal worden geleverd. Beide vormen hebben hun specifieke voordelen en nadelen. Gedrukte media maken bij lezers vaak nog altijd een grotere impact dan digitale vormen van communicatie. Ze nodigen beter uit tot lezen op het moment dat het de lezer uitkomt, en voor veel mensen beschouwen lezen van papier prettiger dan het staren naar een beeldscherm. Maar toegegeven, er hangt aan het druk- of printproces natuurlijk wel een prijskaartje.
Dat is vaak de reden waarom wordt gekozen voor een digitale verschijningsvorm. Lagere kosten zijn hier dus het voordeel, plus het feit dat de ontvanger het op zijn computer, laptop, tablet of mobiel waar hij maar wil kan lezen.

Printing on demand: een digitale techniek waarbij magazines en boeken per exemplaar op hoge kwaliteit worden geprint – in zwart of in full colour. Dit biedt mogelijkheden om een boek in kleine oplages, of zelf in één exemplaar, te produceren. Ook voordelig om dat de boeken pas hoeven te worden geproduceerd op het moment dat er vraag is. U hoeft dus geen voorraad af te nemen.

Aan u dus de keus. Maar wij helpen u daarbij. En wat u ook kiest, wij zorgen voor een goede uitgave. Bel 0714076002.